Koronapass

Oslo Høyres gruppeleder Anne Haabeth Rygg mener koronapass må tas i bruk. Et koronapass kan være starten på at vår frihet innskrenkes ikke bare for uvaksinerte men også for vaksinerte.


Ny Koronalov I Frankrike Krever Koronapass Pa Fly Tog Og Restauranter I 2021 Frankrike Bratislava Storbritannia

Med koronapass vil man åpne for forskjellsbehandling.

. Jeg mener helt grunnleggende at det må bety noe å være vaksinert. Høyre etterlyser et nasjonalt koronapass som kan brukes når en ny koronavariant kommer. Regjeringen iverksetter plan B fordi smitten er økende og for å hindre at omikronvarianten sprer seg enda mer.

Vi ser en økende smittespredning i Europa men også i. November var direktoratet positive men 7. Det ble klart da Storbritannias statsminister Boris Johnson kunngjorde flere koronarestriksjoner onsdag kveld.

På to uker har Helsedirektoratet forandret mening om bruk av koronapass innenlands skriver Aftenposten. Desember mener direktoratet at slikt pass. Tromsø kommune står klare til å innføre koronapass så snart den tekniske løysinga er på plass.

Gi meg en applaus for solidaritet. Diskusjonen om hva det skal bety har ingen våget å ta i Norge. Ettersom nasjonale myndigheter må.

Desember kreve koronapass for folk som reiser fra Norden til Sverige. Helseministeren sier et lovforslag blir sendt på høring over nyttår. Sverige vil fra 21.

Jeg kjenner av hele mitt hjerte at. Vi mener tiden er inne for det nå sier Mossige. Videre trakk hun fram at koronapass kjennes galt ut.

Om en uke vil koronapass eller bevis på en negativ test være påkrevd på. Hun mener innføring av koronapass kan føre til at flere vaksinerer seg. Når det skjer er førebels uvisst.


Actuel Panosundaki Pin

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel